Aanmelden event

Vul onderstaand formulier in om je aan te melden voor Releasers of Life.

Releasers of Life Vrouwenconferentie

02 - 03 October 2020 | Doorn
Het Brandpunt, Postweg 18

Veelgestelde vragen

De kosten voor de conferentie bestaat uit twee onderdelen. Enerzijds de kosten voor de sprekers, worshipteam en alle andere onderdelen van de conferentie. Dit zijn vaste kosten. Anderzijds zijn er de kosten voor de accomodatie en maaltijden. Deze kosten zijn afhankelijk van de gekozen acoomodatie. Beide kosten zitten in de genoemde prijs verwerkt.

Als team zoeken we naar een optimale balans hierin. We organiseren onze conferentie niet om te verdienen, maar altijd om te zegenen. Als de conferentie meer oplevert als de kosten met zich meebrengen, gaan wij altijd voor zegen en investeren in bedieningen en zending.

Een aanmelding kan op twee manieren gedaan worden: met overnachting en maaltijden of als daggast zonder overnachting en zonder maaltijden. In beide gevallen is koffie/ thee inclusief. Let op: een daggast zorgt dus ZELF voor de overnachting én ZELF voor de maaltijden.

Om te beginnen: Super leuk! Op zich werkt dit vrij simpel. Als jij de eerste bent van je groep die zich aanmeld, dan vermeld je geen groepsnummer in het aanmeldformulier. Je krijgt per email je bevestiging en daarop staat je boekingsnummer. Dit is dan het groepsnummer voor nieuwe aanmeldingen. En ja; je moet wel voor elke deelnemer het formulier invullen, want elke deelnemer moet individueel de aanmeldkosten betalen.

Wil je deelnemen aan een bestaande groep; vraag het nummer op. Heb je deze niet; vermeld dan in de opmerkingen een persoon die je kent uit de groep en dat je hierbij ingedeeld wilt worden. Regelen wij dit.

Op het aanmeldingsformulier kun je een code opgeven. Deze code kan een "early bird" code zijn of een code verkregen op een andere manier en geven eenmalig recht op korting bij aanmelden (dus kun je NIET nadien nog invoeren).

Weet je zeker dat je code moet werken, maar zegt het formulier van niet? Stuur ons dan een mail op info@releasersoflife.nl met daarin je code. Controleren we dit voor je.

Natuurlijk kán het voorkomen dat je echt niet kunt komen. Als dit het geval is, stuur ons dan via het contactformulier een bericht. Vermeld daarbij wel duidelijk waarom je niet kunt komen.

Wat betreft de kosten voor annuleren; de € 25,00 die je bij aanmelden betaalt is het enige wat je niet terug krijgt bij annuleren. De rest zorgen wij voor dat je dit teruggestort krijgt.

Natuurlijk hopen we dat dit nooit gebeurt, maar dan is in ieder geval wel helder hoe we hierin handelen.

Blijf op de hoogte

Ontvang onze nieuwsbrief

Wij waarderen je privacy. Geen van de gegevens op de site worden gedeeld met derden.

Onderdeel van Kingdom Ministries

Releasers of Life
Event

Copyright © 2020. Alle rechten voorbehouden.